GALA FINAL DEL FESTIVAL COOKING DANCE

GALA FINAL DEL FESTIVAL COOKING DANCE

La Gala final del Festival Cooking Dance ens mostrarà el gran talent dels ballarins i ballarines de dansa de tot el mon que han estat participant en las MasterClass impartides por grans mestres com el famós ballarí Julio Bocca, que va estar el mes de juliol a Castelldefels.

Amb obres del vocabulari clàssic, passant per peces més neoclàssiques, sense oblidar peces tan emblemàtiques i contemporànies creades especialment per l’ocasió.

L’ampli repertori, permet a aquest grup únic de ballarins, presentar extractes de les obres més belles del panorama dancístic.

GALA FINAL DEL FESTIVAL COOKING DANCE
GALA FINAL DEL FESTIVAL COOKING DANCE

Un Espectacle Únic

Tindrem una jornada excepcional on podrem gaudir de la tradició de l’escola clàssica i de la dansa contemporània que s’uneixen per donar forma a una única experiència.

Podrem gaudir de la peça UN SEGUNDO, interpretada per Odeymis Torres primera ballarina del ballet contemporani de Cuba i de Leandro P Sanabria, primer ballarí del ballet de Cuba, que ha estat guardonada recentment amb el Gran Prix del concurs internacional de coreografia DanceCoreoInternational, de la Habana

Podràs gaudir dels espectacles en dos passis.

Els dies 17 i 18 de setembre, a les 22h.

Per més informació: http://cookingdance.cat/

Entrades per a la GALA FINAL DEL FESTIVAL COOKING DANCE

Entrada gratuïta amb reserva prèvia a:

Per mail: cookingdance@cookingdance.cat

Per telf.: 93 491 04 06 (Horari de dilluns a divendres de 9h a 17h)​

Presencial: A l’Oficina de Turisme del Centre de Castelldefels (C. Pintor Serrasanta 4)

GALA FINAL DEL FESTIVAL COOKING DANCE