Ens complau informar-vos que la setmana vinent arribarà la 1ª Setmana del Comerç Local de Castelldefels! Una setmana centrada a donar a conèixer i posar en valor, tant a professionals com a ciutadans, el teixit comercial de Castelldefels.

PROGRAMACIÓ SETMANA DEL COMERÇ

Dimarts 26 de juny- Pla Estratègic de Comerç

Presentació del Pla Estratègic de Comerç de Castelldefels, un treball essencial que ens permetrà conèixer les tendències de compra, oferta i demanda a Castelldefels. Així com, que tipus de producte i d’on procedeixen els nostres clients. Aquest estudi ens permetrà valorar què iniciatives de futur hem d’aplicar per poder atreure a un major flux de compradors.

Aquest acte se celebrarà el proper dia 26 de juny a les 20 hores, a la Sala Institucional del Castillo i està obert a tota la ciutadania.

Dimecres 27 de juny – Benvinguda Nous Comerços

L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament donarà la benvinguda als Nous Comerços Locals que han obert les seves portes en el nostre municipi en l’últim any per informar-los dels serveis que ofereix el municipi i que estan a la seva disposició.

Aquest acte es celebrarà el 27 de juny als 20.30 hores, a la Sala Institucional de Castell.

Dimecres 29 de juny – Nit del Comerç

Torna per segon any la Nit del Comerç de Castelldefels. Una cita amb sopar (amb un preu de 20 euros per persona) on esperem que
participeu tots els comerciants de Castelldefels.

Un espai de reunió amb la resta de companys del sector on podreu debatre i compartir experiències. Els tiquets per participar en la Nit del Comerç els podeu adquirir a l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

 

La Noche del Comercio  se celebrará en los Jardines del Castillo el día 29 de junio a les 21.30 horas.

 

Dissabte 30 de juny – 3ª Edició Open Night

Torna la Open Night en la seva 3ª Edició aquest proper dissabte 30 de juny!!
No et perdis la gran Festa del comerç local de Castelldefels en la qual els nostres comerciants obriran les seves portes fins a la 1 de la matinada i oferiran descomptes i ofertes especials per celebrar-ho.

Gaudeix de les activitats, animació, música i sorpreses als diferents carrers del nucli urbà impulsades pels mateixos comerciants de la ciutat: desfilada de moda, exhibicions de ball, degustacions, activitats infantils, #grafiti ..etc,

A més aquest any la plaça de l’Església comptarà amb carpes de comerç local i carpes amb productes de les nostres entitats d’artesania en horari de 10 a 14 h i de 16 a 01 h de la matinada.

No us perdeu la inauguració oficial de la #OpenNight a les 20 h al carrer Primer de Maig amb una gran desfilada de moda organitzat per Gremi de Comerç de Castelldefels​. Us esperem a tots per gaudir d’aquesta gran festa del comerç, l’oci i la gastronomia en el millor ambient festiu